Politica de Utilizare Acceptabila a Serviciilor guverneaza folosirea serviciilor societatii informationale de RIEN.RO. Nerespectarea acestei politici poate duce la suspendarea sau terminarea serviciilor contractate fara notificari prealabile

Cap. 1: Continut interzis:

Este interzisa publicarea sau transmiterea folosind serviciile FURNIZORULUI a oricarui material ce contine sau se constituie în:

Continutul "publicat sau transmis" prin intermediul serviciilor RIEN.RO. include continutul site-urilor web, mesajele e-mail, forumurile de discutii, chat-ul si orice alta forma de transmitere a informatiei care foloseste serviciile societatii informationale oferite de RIEN.RO.

Cap. 2. Securitate:

CLIENTUL accepta sa ia masuri rezonabile de securitate pentru protejarea informatiilor proprii. Masurile includ, dar nu sunt limitate la: complexitatea s,i confidentialitatea parolelor de acces, schimbarea periodica a parolelor de acces, salvarea de siguranta (backup) a informatiilor proprii.

Cap. 3. Mass mailing:

CLIENTUL accepta ca trebuie sa obtina aprobarea RIEN.RO în avans pentru orice campanie de mesaje e-mail trimise în masa, aprobare ce va fi acordata numai daca CLIENTUL demonstreaza urmatoarele:

Aceste reguli se aplica tuturor mesajelor trimise prin intermediul serviciilor oferite de RIEN.RO sau oricaror mesaje trimise din orice retea de catre BENEFICIAR sau orice tert în numele CLIENTULUI si care - direct sau indirect - fac referire la un site gazduit folosind serviciile RIEN.RO... În plus, CLIENTUL nu poate folosi serviciile unei terte companii de servicii e-mail daca aceasta nu are implementate proceduri similare cu cele de mai sus pentru toti clientii.

RIEN.RO îsi rezerva dreptul de a testa si/sau monitoriza oricând îndeplinirea acestor cerinte, inclusiv cerând informatii despre modul de abonare unui lot aleator din lista CLIENTULUI.

Cap. 4. Mesaje nesolicitate:

Este strict interzisa trimiterea de mesaje oricarei persoane care nu a indicat explicit faptul ca doreste primirea de mesaje.

Încalcarea acestei reguli poate duce la terminarea fara preaviz a serviciilor livrate de RIEN.RO

Cap. 5. Materiale protejate prin copyright:

Este interzisa publicarea, distribuirea sau copierea oricarei creatii protejate prin legile dreptului de autor, în afara cazurilor în care CLIENTUL a primit autorizarea posesorului dreptului de autor pentru lucrarea în cauza traduceri, republicari, copii ilustrative, etc;

RIEN.RO îsi rezerva dreptul de a termina serviciile livrate si de a notifica autoritatile responsabile în cazul încalcarii legii drepturilor de autor.

Cap. 6. Abuzuri internet:

Este interzisa orice forma de comportament ilegal, abuziv sau iresponsabil, incluzând, dar nefiind limitate la:

Încalcarea acestor reguli duce la terminarea imediata a serviciilor oferite si blocarea accesului la reteaua RIEN.RO