Biblioteca de cunoștințe

Cum platesc prin PaySafe ?

Plata sigură prin internet, fără cont bancar sau card de credit?

Cumpară paysafecard și platește online ca în numerar.

Platești prin introducerea unui PIN din 16 caractere sau înregistrează-te la my paysafecard, încarcați-vă PIN-urile și platește simplu, cu numele de utilizator și parola.

 

Este atat de simplu:

Gasește paysafecard în apropiere. Aici gasești punctul de vanzare cel mai apropiat: www.paysafecard.com/pos

Ia-ți paysafecard în valoare de 25, 50, 100 sau 300 RON. Vei primi paysafecard sub forma unui PIN tipărit din 16 caractere, pe care trebuie să-l introduci în fereastra de plată paysafecard. Cu aceasta poți plătit - fara a va divulga datele personale sau pe cele ale contului bancar.


Î
n afara de plata cu ajutorul PIN-ului, paysafecard îți ofera un cont propriu pentru PIN-urile tale. Astfel îți păstrezi controlul asupra PIN-urilor și a tranzacțiilor efectuate. Înregistrează-te gratuit la my paysafecard și platește simplu, prin introducerea numelui de utilizator și a parolei.

Pentru a afla soldul PIN-ul tău folosește linkul https://www.paysafecard.com/ro-ro/interogare-sold/.

Poți folosi paysafecard și pentru a plati în alte valute, pentru acest lucru trebuie să folosești calculatorul valutar care te ajută la conversie https://www.paysafecard.com/ro-ro/convertor-valutar/

Urmatorul pas dupa determinarea valorii în euro a PIN-ul tău, conform cursului valutar PSC trebuie doar să ții cont de comisionul procesatorului de 15 %, conform exemplului urmator.

Exemplu: Daca avem un PIN de 10 euro, trebuie să creem o factură de depunere fonduri în valoare de 8.69 E, comisionul PSC în acest caz este de 1.30 E. Practic valoarea deținută se împarte cu 1.15.

Atenție!!! Paysafecard a implementat un sistem antifraudă care nu  vă mai permite să utilizați codurile PIN în mai puțin de 24 h de la data achiziționării acestora. Prin urmare pentru a evita blocarea codurilor PIN vă rugăm, fie să așteptați acest interval de timp, fie să efectuați plata de pe un ip al țării de unde este achiziționat codul.

  • 0 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Care este limita maxima a unui sms la operatorii de telefonie mobila?

Limita maximă  pentru un sms la operatorii de telefonie mobilă este după cum urmează: Orange și...

Cum platesc prin SMS ?

Cum platesc prin SMS ? Pentru plata prin SMS urmează indicațiile de mai jos:   •...

Metode de plata

Vă puteți conecta și achita factura la https://www.rien.ro. Pentru plăți prin Numerar/Transfer...Copyright © RIEN.RO