Biblioteca de cunoștințe

Metode de plata

Vă puteți conecta și achita factura la https://www.rien.ro. Pentru plăți prin Numerar/Transfer Bancar urmează instrucțiunile de mai jos.

Plata prin PaySafeCard:
Alege să plătești prin intermediul cartelelor internaționale Paysafecard serviciile noastre. Cartelele sunt disponibile în orice punct de vânzare PayPoint sau Poșta Română precum și în multe alte locații acreditate Paysafecard în România și în lume.

Folosirea paysafecard este extrem de simplă:

1. Cumperi un card paysafecard
2. Selectezi paysafecard ca modalitate de plată
3. Introduci codul PIN de pe card - și gata!
Pentru o securitate sporită, poți alege să creezi și o parolă pentru cardul tău paysafecard.
Puncte de vânzare: https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/comercianti/
Paysafecard a implementat un sistem antifraudă care nu  vă mai permite să utilizați codurile PIN în mai puțin de 24 h de la data achiziționării acestora. Prin urmare pentru a evita blocarea codurilor PIN vă rugăm, fie să așteptați acest interval de timp, fie să efectuați plata de pe un ip al țării de unde este achiziționat codul.

Plata prin Paypal:

Poți alege să plătești serviciile achiziționate online prin intermediul Paypal. Se realizează utilizând fie soldul din contul dumneavoastră PayPal sau cu un card de credit sau de debit. Acest instrument de plată este cel mai folosit la nivel mondial. Dacă nu ai cont, poți crea gratuit în pagina care se deschide la apăsarea butonului Paypal din factură.

Plata prin SMS:

Poți plăți prin SMS (micropayment) serviciile disponibile pe site-ul nostru https://rien.ro/index.php?m=sms prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă: Vodafone, Orange, Telekom, Digi Mobile.
Plata prin SMS poate fi efectuată atât de persoane fizice cât și juridice. Nu generează Facturi Fiscale.
Deducerea cheltuielilor pentru aceste plăți se fac prin intermediul facturii de telefonie mobilă care include și aceste costuri.

Western Union:

Alege să plătești acum la www.rien.ro și prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Western Union disponibil atât în România cât și în lume. Deschide un tichet din Zona de Client pentru a primi detaliile necesare efectuării plății prin această metodă.

https://www.westernunion.com/ro/en/home.html

MoneyGram:

Alege să plătești acum la www.rien.ro și prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Money Gram disponibil atât în România cât și în lume. Deschide un tichet din Zona de Client pentru a primi detaliile necesare efectuării plății prin această metodă.

http://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/operatiuni-bancare/transferuri-de-bani-si-alte-servicii/transferuri-rapide-de-bani/moneyGram

Smith&Smith:

Alege să plătești acum la www.rien.ro și prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Smith&Smith disponibil atât în România cât și în lume. Deschide un tichet din Zona de Client pentru a primi detaliile necesare efectuării plății prin această metodă.

http://www.smith.com.ro/transfer_de_bani

Mandat online (e-mandat) prin Poșta Româna:

Daca ai cel puțin 14 ani, te poți prezenta la orice oficiu poștal pentru a realiza un transfer prin e-mandat. Printați această factură sau notați conținutul ei cu datele noastre bancare și la orice Oficiu Poștal puteți efectua plata în numerar la caserie.

www.posta-romana.ro

Atenție! La detaliile plății vă rugăm să treceți doar numărul proformei, fără alte explicații.
Pentru plata prin Paypal, imediat după finalizarea comenzii, veți fi redirecționați către o pagină dedicată
Paypal pentru a efectua plata online.

  • 0 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Care este limita maxima a unui sms la operatorii de telefonie mobila?

Limita maximă  pentru un sms la operatorii de telefonie mobilă este după cum urmează: Orange și...

Cum platesc prin PaySafe ?

Plata sigură prin internet, fără cont bancar sau card de credit? Cumpară paysafecard și platește...

Cum platesc prin SMS ?

Cum platesc prin SMS ? Pentru plata prin SMS urmează indicațiile de mai jos:   •...Copyright © RIEN.RO