Mutare servere -> GSP Panel

In cursul acestei zile toate serverele Counter-Strike 1.6 / San Andreas MultiPlayer si Counter-Strike Global Offensive au fost mutate pe panoul de control GSP-Panel.
Toate serviciile au fost online, fara downtime.
Clientii ce au probleme la bazele de date sunt rugati sa ne contacteze urgent printr-un ticket.

Va multumim, 
Echipa RIEN.RO!

16th Sep 2017
Debanare GTRS

Toate adresele IP au fost debanate pe GTRS.RU

Daca intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati.
Va multumim,
Echipa RIEN.RO!

12th Sep 2017
Live Chat - Schimbat

Datorita unor probleme semnalate de clientii nostrii cu livechat-ul tawk am decis sa trecem pe jivochat.
Acesta promite sa ofere clientiilor nostri o experienta de utilizare mai buna.


Va multumim,
Echipa RIEN!

21st Aug 2017
Servere radio

Incepand cu data de 20.08.2017 o sa incepem sa gazduim si servere RADIO.
Preturile vor fi afisate pe site!

Va multumim,
Echipa RIEN.RO

14th Aug 2017
Plata DigiMobile

Poți plăti acum prin SMS Digi Mobil și beneficiezi de cea mai rapidă și comodă metodă de plată dar și de costuri [*]mici la comision. Ce trebuie să faci pentru plata prin SMS:  •          Trimiți SMS, la numărul scurt 7688 cu textul PAY și valoarea pe care dorești să o achiziționezi;  •          Vei ... Continuare »

31st Jul 2017
Atentie!!!

RIEN.RO nu solicită date personale sau elementele de securitate ale clienților (user, parola, ip, detaliile despre serviciil) prin email,mesaj,telefon sau messenger/chat. Singura modalitate prin care puteți discuta cu noi este sistemul de ticheting disponibil pe site-ul nostru / chat www.rien.ro !Multumim pentru intelegere,Echipa RIEN.RO! Continuare »

31st Jul 2017
Gazduire web gratuita

Incepand cu data de 25.07.2017 va oferim Gazduire Web (pachetul Web - 1) gratuit in schimbul unui banner / topic global.

Folositi codul: FBW

Va multumim,
Echipa RIEN.RO.

25th Jul 2017
Securitate Webhosting

Seara aceasta au fost facute lucrari de maintenanta pe serverul web.Am incercat sa rezolvam mai multe probleme de securitate cu care va confruntati zilnic:- upload fisiere infestate;- atac xss/sqli;- upload ftp verificat - acum putem fi siguri ca dvs. nu o sa incarcati nici un fisier infestat pe siteul dvs. prin scanarea fisierelor inainte ca ... Continuare »

23rd Jul 2017
Teste reHLDS

Upgrade de securitate (engine reHLDS) Deoarece Valve nu a mai facut nici un update de securitate ca raspuns la problemele de securitate pe care le prezinta atat partea de server cat si partea de client de foarte mult timp, cativa programatori rusi au dezvoltat un nou engine > "reHLDS" ce este construit prin metoda foarte laborioasa ... Continuare »

17th Jul 2017
Servere Counter-Strike 1.6 si SAMP gratuite prima luna

Salutare,

Va anuntam ca pana pe data de 20/07/2017 va oferim servere Counter-Strike 1.6 si SAMP gratuite (doar prima luna) folosind codul promotional: FREE1ST


Va multumim,
Echipa RIEN.RO.

30th Jun 2017